Üdvözöljük

Az Ideas & Solutions egy egészségpolitikával és gyógyszerek piacra vitelével (market access) foglalkozó tanácsadó cég, amely Európára, valamint a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika fejlődő egészségügyi rendszereire összpontosít. Gyógyszeripari és orvostechnikai eszközöket gyártó vállalatoknak, valamint és közpolitikai döntéshozóknak adunk tanácsot az árképzés, finanszírozás (ártámogatás) és egészségügyi technológiaértékelés (HTA) területén.

Dankó Dávid
partner

Molnár Márk Péter
partner

Mór Zoltán
partner

Az Ideas & Solutions élenjáró megoldásokat dolgoz ki az új gyógyszerek és orvostechnikai eszközök elérhetővé tételére:

Projektjeink különböző méretűek a nagyon nagytól a kicsiig, az ügyfelek különböző igényeinek, időhorizontjainak és pénzügyi elvárásainak megfelelően.

Projektjeink angol, német, orosz, francia és spanyol nyelven zajlanak.

Földrajzi területek

Projektjeink középpontjában Európa egésze, valamint a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika fejlődő egészségügyi rendszerei állnak. Az Ideas & Solutions állandó jelleggel dolgozik ezekben a régiókban. További részletekért lásd a Szolgáltatásaink oldalt.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ más részein is izgalmas projekteket valósítottunk meg. Az Egyesült Államokban például közreműködtünk egy egyablakos drive-in oltóközpont kialakításában, Chilében és Kínában workshopokat tartottunk a pénzügyi és eredményességalapú kockázatmegosztási megállapodásokról (managed entry agreements), Kazahsztánban egészségügyi technológiaértékelés (HTA) tárgyban szakértőket képeztünk, Szenegálban pedig egy veszettség elleni oltóhálózat működési modelljét dolgoztuk ki.

Az Ideas & Solutions Magyarországon bejegyzett vállalkozás, székhelye Budapesten található.

Ha további információra van szüksége szolgáltatásainkról, küldjön üzenetet!